Opiskelijoiden tarinat

Jasmina Paakkanen on kolmannen vuosikurssin tarjoilija-opiskelija Ylä-Savon ammattiopistossa tähtäimenään hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto. Haastattelua tehtäessä lokakuun alussa 2016 Jasmina oli työssäoppimisjaksolla Bar & Cafe Gracevillessa, joka on Iisalmessa sijaitseva hampurilaisbaari, kahvila, urheilu- ja rokkibaari. Opiskelun ja työssäoppimisjakson ohessa hän on saanut myös töitä Gracevillesta. Jasminan tarina on hieno nuoren naisen kasvutarina ja hän on paikkansa ansainnut ihan itse omalla asenteella, reippaudella ja sitkeydellä.
Jatkuvalla kouluttautumisella syntyy tuotteet vaikka maailman parhaasta suklaasta

Natalia Dolisvili on tullut Suomeen Virosta kaksitoista vuotta sitten. Natalia perusti Café Natan Iisalmen Pohjolankadulle keväällä 2017. Yritys työllistää yrittäjän lisäksi kolme henkilöä.

– Yrittäminen on lähtenyt ihan mukavasti liikkeelle, nyt teen mitä haluan tehdä, tykkään ja viihdyn sekä pystyn kehittämään yritystä, kertoo Natalia.

Natalia on suorittanut Ylä-Savon ammattiopistossa näyttötutkintona sekä hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinnon valmistuen kokiksi että elintarvikealan perustutkinnon valmistuen leipuri-kondiittoriksi.

Aiemmalta koulutukseltaan Natalia on sairaanhoitaja ja on työskennellyt mm. Tallinnassa sairaalan kirurgisella osastolla. Lue lisää uusimmasta asiakaslehdestämme https://read.edocker.com/
reader/
9bf6888a-c934-11e7-8759-001
55d64030a/15